Nieuwe eigenaren Theo Lommen Tweewielerspecialist.


Theo Lommen Tweewielerspecialist wordt overgenomen door Dave Baltissen en Hugo Steeghs. Eigenaren Theo en Ellen Lommen dragen het bedrijf, met winkels in Sevenum en Horst over aan de nieuwe eigenaren.

Dave en Hugo zijn geen onbekenden binnen het bedrijf, ze werken er al jaren. “Dave is werkzaam vanaf 1994, en Hugo sinds 2012. Ze kennen inmiddels de kneepjes van het vak, en waarborgen de waarden van het bedrijf.” Nadat ze in 2017 de dagelijkse leiding overnamen, gaan ze nu ook verder zonder de enthousiaste ondersteuning van Theo en Ellen. Veel gaat er niet veranderen na de overname. Alleen het logo en de naam wordt gewijzigd. De naam wordt Lommen Tweewielers en het logo wat eigentijdser en strakker. Verder blijven we vooral doorgaan met waar we ons in onderscheiden: klantgerichte service. We vinden het heel belangrijk dat we onze klanten een persoonlijk advies geven bij de keuze van het beste product en de nazorg hiervan.

Lommen Tweewielers is in 1956 opgericht door Hubert Lommen (Lommen Bér) aan de Peperstaat in Sevenum, waarna Theo het bedrijf vanaf 1978 succesvol heeft voortgezet. In 2020 zal er dus een einde komen aan de Familie Lommen binnen het bedrijf maar dit zal in de naam blijven voortleven.


« Terug

Sevenum


Lommen Tweewielers
Peperstraat 54
5975 BW  Sevenum
T: (077) 467 82 17
E: info@lommentweewielers.nl


Horst


Lommen Tweewielers
Kloosterstraat 12
5961 GE  Horst
T: (077) 467 82 17
E: info@lommentweewielers.nl


Werkt samen met:
Merkdealer van:

Batavus
Bulls
Cortina
Cube
Focus
Gazelle
Kalkhoff
Koga
Pegasus
Sensa
Van Raam